Αγίου Τρύφωνος

Σε διώροφη οικοδομή επί της οδού Αγίου Τρύφωνος,  κοντά  στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στο δημοτικό σχολείο,  διατίθεται επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο ισόγειο διαμέρισμα 62,00 τ.μ. με 1 δωμάτιο, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι και ανεξάρτητη θέρμανση. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2020 και έκτοτε λειτουργεί ως τουριστική επιπλωμένη κατοικία, κάτω από την επωνυμία Casa Adélia.

 

 

 

 

Βίτσι

Λίγο παραπάνω, επί της οδού Βίτσι, σε διώροφη οικοδομή, κοντά  στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στο δημοτικό σχολείο, διατίθεται ετοιμοπαράδοτο:

 

Διαμέρισμα 97,00 τ.μ. δευτέρου ορόφου με 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, τζάκι, ανεξάρτητη θέρμανση και μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα.

  

 

 

 

Αγίου Όρους & Αγίων Πάντων (ΚΟΡΕΛΚΟ)

Επί των οδών Αγίου Όρους και Αγίων Πάντων, επάνω από το παλιό Γυμνάσιο Νέας Περάμου στην περιοχή ΚΟΡΕΛΚΟ, διατίθεται τριώροφη μονοκατοικία με συνολική επιφάνεια 138,00 τ.μ., εσωτερική σκάλα, 3+2 υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, θέρμανση, τζάκι, μεγάλη βεράντα και υπέροχη θέα στον κόλπο της Νέας Περάμου, με δυνατότητα δημιουργίας ανεξάρτητου διαμερίσματος στο ισόγειο.