Στα γραφεία της εταιρείας μας επί της Δαγκλή 6, συστεγάζεται η ατομική επιχείρηση του Νικολάου Χρυσανίδη, που έχει ως αντικείμενο την παροχή υποστήριξης σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.

 

Ο Νίκος Χρυσανίδης είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master στη Διαχείριση Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο του Surrey.

 

 

Για τις ανάγκες των μεταπτυχιακών του σπουδών στην Αγγλία ερεύνησε τις αντιλήψεις των επιχειρηματιών της Καβάλας για τις οικονομικές επιπτώσεις του Τουρισμού Κρουαζιέρας στην πόλη. Η έρευνα του δημοσιεύθηκε τον Μάϊο του 2015 και απέσπασε το 2ο βραβείο στο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού ISCONTOUR που διεξήχθη στο Salzburg της Αυστρίας. 

 

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στη ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων, είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών στη Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο και Παραλία Φωλιάς Παγγαίου. Στο παρελθόν έχει επίσης εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.

 

Η συμβουλευτική υποστήριξη συγκεκριμένα αφορά το marketing και τη διοίκηση -τομείς οι οποίοι έχουν υπάρξει το αντικείμενο σπουδών και εργασίας του τα τελευταία χρόνια- πάντα με σεβασμό στις προσωπικές σας ανάγκες και τις δυσκολίες τις εποχής.

 

Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών:

 

✓ Σχεδιασμός & Διαχείριση επαγγελματικής ιστοσελίδας.

✓ Social Media Marketing.

✓ Συμβουλές για την επίλυση επιχειρησιακών προβλημάτων.

✓ Διεκπεραίωση εργασιών για:

  • έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών.
  • δημιουργία ηλεκτρονικής υπογραφής.
  • συμμετοχή σε online διαγωνισμούς του ΕΣΗΔΗΣ.

✓ Έρευνα επάνω στην διοίκηση/διαχείριση τουριστικών προορισμών.